Yarışmadan Çıktı Rolü Kaptı - Son Dakika
Güncel

Yarışmadan Çıktı Rolü Kaptı

Yarışmadan Çıktı Rolü Kaptı

70'li yılların efsane dergileri Ses ve Hayat dergileri tarafından düzenlenen, sinemanın kral ve kraliçesini seçerek Yeşilçam'a pek çok oyuncu kazandıran efsane yarışma tekrar hayata geçti.

29.03.2017 14:52

1. Sinema Güzeli Yarışmasında ikincilik alan Erkan Çelik, beyazperdeye hızlı bir giriş yapıyor. Yarışmada sergilemiş olduğu Kanuni Sultan Süleyman rolüyle yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran Erkan Çelik 'Seni Gidi Seni' sinema filminde rol alacak.

Mayıs ayında çekimlerine başlanacak olan 'Seni Gidi Seni' adlı komedi sinema filmi İstanbul'un eski semtlerinden Bayrampaşa'da geçiyor. Gençliğini seksenlerde yaşamış, seksenlerin mahalle kültürüyle yoğrulmuş insanların, günümüzde geçen heyecanlı, komik ve eğlenceli öyküsü anlatılan filme 1. Sinema Güzeli Yarışması'nda ikincilik alan Erkan Çelik de dâhil oldu.

Lise yıllarında okul tiyatrosu ile mesleğe gönül veren ve çocuk oyunları ile oyunculuk serüvenine başlayan Erkan Çelik, yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştiren Çelik, 'Seni Gidi Seni' filminde oyunculuğunu sergileyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yarışmadan Çıktı Rolü Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement