Yaş'ın Olağan Toplantısı Perşembe Günü Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Yaş'ın Olağan Toplantısı Perşembe Günü Yapılacak

Yaş\'ın Olağan Toplantısı Perşembe Günü Yapılacak

Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) olağan toplantısı 28 Kasım Perşembe günü Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapılacak.

25.11.2013 17:57

Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) olağan toplantısı 28 Kasım Perşembe günü Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapılacak.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, YAŞ üyeleri 28 Kasım Perşembe günü 09.30-09.45 saatleri arasında Anıtkabir'i ziyaret edecek.

YAŞ'ın olağan toplantısı daha sonra Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda gerçekleştirilecek. Şura çalışmalarının başlamasından önce  AA, TRT, ANKA, CİHAN, DHA ve İHA tarafından görüntü ve fotoğraf çekimi yapılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaş'ın Olağan Toplantısı Perşembe Günü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement