Yaşlı kadından haber alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Yaşlı kadından haber alınamıyor

Gümüşhane'de hayvanlarını otlatmak için evden ayrılan 77 yaşındaki Memnune Kalaycı'dan haber alınamıyor.

12.10.2013 12:44

Gümüşhane'de hayvanlarını otlatmak için evden ayrılan 77 yaşındaki Memnune Kalaycı'dan haber alınamıyor.

Merkeze bağlı Yeşildere köyünde yaşayan Kalaycı, hayvanlarını otlatmak için dün öğleye doğru, köydeki evinden ayrıldı.

Akşam saatlerinde hayvanların köye dönmesine rağmen Kalaycı'nın eve gelmemesi üzerine yakınları, köye bağlı Omela mevkisinde arama çalışması başlattı. Köylüler, yaptıkları aramadan sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile köylüler, Jandarma Komutanlığının "Eyvah" adlı iz takip köpeğiyle ormanlık alanda yürütülen arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

Kalaycı'nın akrabalarından Bayram Yağlıdere, Kalaycı'nın en son öğle saatlerinde görüldüğünü belirterek, "Öğlen evden çıkıp buraya geldiğini biliyoruz. Ormanın bu bölümünde hayvanlarının yemesi için yaprak kesip bir araya toplamış. Ondan sonra ne gören ne duyan oldu. Ne baltasını ne kendisini bulabildik" dedi.

Çalışmalara katılan yöre sakinlerinden İskender Yılmaz da arama çalışmalarına yaklaşık 80 kişinin katıldığını ifade ederek, "Öğlen hayvanlarının peşine evinden çıktığını biliyoruz. Saat 19.00-19.30 sıralarıydı, hayvanları dönüp Memnune teyze dönmeyince önce mahalle sakinleri aramaya başladı. Ardından jandarma ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne haber verildi. Onlar da geldi arıyorlar. Jandarma iz takip köpeği ile de arıyor ama hiçbir ize rastlamadık" diye konuştu.

Yaşlı kadından haber alınamıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlı kadından haber alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement