Yaya Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Gelinlik Dükkanına Çarptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yaya Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Gelinlik Dükkanına Çarptı

Yaya Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Gelinlik Dükkanına Çarptı
21.11.2024 17:19  Güncelleme: 17:20

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen kazada, sürücü yayayı geçmek için ani manevra yapınca otomobil, bir gelinlik dükkanına çarptı. Kazada yaralanan olmazken, hem otomobilde hem de iş yerinde hasar oluştu.

ORDU'nun Fatsa ilçesinde yayaya çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı otomobil, gelinlik dükkanına çarptı. İş yerinde ve otomobilde hasarın oluştuğu kaza, kameraya yansıdı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Fatsa ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sahil Caddesi'nde meydana geldi. 55 BS 478 plakalı otomobili ile Samsun'dan Ordu yönüne giden Yiğitcan Korkmaz, kavşakta aniden önüne çıkan yayaya çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkıp bir süre sürüklenen otomobil, gelinlik dükkanına çarpıp yola savruldu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan olmazken, otomobil ve iş yerinde hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaya Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Gelinlik Dükkanına Çarptı - Son Dakika


Advertisement