Almanya'da 1'inci Devlet Kanalı ARD ile 2'nci Devlet Kanalı ZDF'de haberlerin yayınlanacağı stüdyoya erken bağlanılınca stüdyoda çok ilginç anlar yaşandı.
Haber bültenlerini sunan kadın moderatörler, yayına erken girilince bunu fark etmeyen makyözlerin kurbanı oldu. Yayında olduğunu bilmeyen moderatörler ve makyözler milyonlarca izleyicinin karşısında çalışmalarına devam etti.
Yayın için geri sayım sürerken işlerini bitiremeyen makyözler, kadın moderatörlerin saçlarında veya yüzlerinde yapılması gereken birkaç düzeltme yapmaya çalışıtken bir anda milyonlarca insanın izlediği ekrana çıktı.
Makyözlerin son rütuşları yapmaya çalışırken gösterdikleri çaba iki kanalın da yayınlarına yansıdı. Milyonlarca insanın tebessüm etmesine yol açan bu durum video paylaşım sitelerinde de tıklanma rekorları kırıyor.
Haber bültenini sunmak için hazırlanan kadın sunucuların düştüğü bu durumun sebebinin yayına erken giren reji personeli mi yoksa yayına girildiği halde çalışmasına devam eden makyözler mi olduğu bilinmiyor.
Son Dakika › Güncel › Yayına Girdiklerinin Farkına Varmadılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.