Yaza 'Işıklı Renkler'le Merhaba! - Son Dakika
Güncel

Yaza 'Işıklı Renkler'le Merhaba!

Yaza \'Işıklı Renkler\'le Merhaba!

Işıklı genç yeteneklerden yaza 'Işıklı Renkler'le merhaba!

12.06.2012 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyziye Mektepleri Vakfı bünyesinde anaokulundan ortaöğretime, farklı yaş gruplarından yeteneklerin ödüllü eserleri 12 Haziran'dan başlayarak Galeri Işık'ta sergileniyor.

Galeri Işık Teşvikiye'ye yaz genç yeteneklerin 'Işıklı Renkler'i ile geliyor. Bugüne

dek aralarında Süleyman Saim Tekcan, Hanefi Yeter, Devrim Erbil, Sadi Diren, Mehmet Aksoy, Hüsamettin Koçan, Balkan Naci İslimyeli, Yurdaer Altıntaş gibi çağdaş plastik sanatların önde gelen isimlerinin sergilerinin yer aldığı Galeri Işık, bu kez Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) bünyesindeki anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

FMV Işık Okulları öğrencilerinin katıldığı Resim Yarışması'nda ödüle değer bulunan

çalışmalar 'Işıklı Renkler' başlığıyla Galeri Işık Teşvikiye'de 12 Haziran'dan itibaren sanatseverlerle buluşuyor.

Toplam 171 resmin katıldığı yarışmada Işık Okulları öğrencilerinin çalışmalarını Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Prof. İsmail Avcı'nın öncülüğünde oluşturulan ve aralarında Prof.Dr.Basri Erdem, Yrd.Doç.Dr Yunus Güneş ve Metin Ünsal'ın bulunduğu jüri değerlendirdi.Değerlendirme beş kategoride ayrı ayrı

yapılarak her kategori için beşer adet toplam 25 adet FMV Galeri Işık Başarı Ödülü belirlendi. Ayrıca her bir kategoriden farklı adetlerde olmak üzere toplam 39 adet resim ise sergilenmek için seçildi. FMV Galeri Işık Başarı Ödülü'ne değer bulunan çalışmaların sahipleri FMV Işık Okulları spor ve sanat etkinlikleri kapsamında bir dönemlik ücretsiz kurs hakkı kazandılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaza 'Işıklı Renkler'le Merhaba! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement