Yediveren'den Kadınlar Günü Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Yediveren'den Kadınlar Günü Ziyaretleri

Yediveren\'den Kadınlar Günü Ziyaretleri

Alaca Yediveren Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8 Mart Kadınlar Gününde ziyaretlerde bulundu.

11.03.2013 09:59

Dernek yetkilileri İlçedeki okulları, esnafları ve resmi kurumları ziyaret edip kadınlar gününü kutlayarak hediyeler verdiler. Alaca kaymakamının eşleri sayın Dilek Yazgan hanımefendiyi de ziyaret ederek kadınlar günün kutlayan dernek başkanı Zehra Öztürk, Yediveren Derneğinin bir bayan derneği olduğunu ve bu yüzden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kendileri için ayrı bir öneminin olduğunu ifade etti. Ayrıca Öztürk Toplumun en değerli varlığı olan kadınların, toplumsal hayattaki yerinin daha da yükselmesinin ve başarılarının toplumun refahına değer katmasının en büyük arzuları olduğunu ifade etti.

Öztürk, "Kadınların iş dünyasında da büyük başarılara imza attığını biliyoruz. Ailemizin temel direği olan kadınlarımızın, hızla gelişen Türkiye'mizde iş dünyasında daha çok yer almasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

Kadınlarımız katkıda bulunduğu işlerde başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Kadın titizliğinin iş dünyasına da çok ciddi katkılar sağladığına şahit oluyoruz. Bizler, kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlamalıyız. Gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekir. Biz de ilçemizde bir bayan derneği olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yediveren'den Kadınlar Günü Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement