Yeni Fahri Trafik Müfettişlerine Kimlikleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Yeni Fahri Trafik Müfettişlerine Kimlikleri Verildi

Yeni Fahri Trafik Müfettişlerine Kimlikleri Verildi

Vali Murat Koca Fahri Trafik Müfettişleri kimlik dağıtım törenine katıldı.

12.07.2013 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 15.00'de gerçekleştirilen törene Vali Murat Koca'nın yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve protokol üyeleri katıldı.

Vali Murat Koca trafik denetiminin önemine değindiği konuşmasında; "Trafik kazaları ülkemizin en önemli sorunlarından biri olmaya hala devam ediyor. Ölümlü trafik kazalarının sayısının diğer yıllara göre daha az olması memnuniyet verici fakat bu yeterli değildir. Bu sayının düşmesinde altyapımızın zaman içinde gelişmesi etken olduğunu düşünüyorum. Bir çoğumuz direksiyona geçtiğimiz zaman öğrendiğimiz trafik kurallarını ihlal etmekten maalesef çekinmiyoruz. Dolayısıyla trafik denetimlerinin önemi de bu noktada ortaya çıkıyor. Kamu görevlilerinin, polis ve jandarmada görevli trafik memurlarımızın denetimleri kâfi gelmiyor. Fahri trafik müfettişi arkadaşlarımız bir anlamda devletin yapmış olduğu denetim hizmetine bu görevleriyle 7 gün 24 saat katkı sağlayacaklardır. Fahri trafik müfettişlerinin resmi kıyafetle değil sivil elbiseyle görev yapmaları denetimlerin daha sağlıklı ve verimli olmasına vesile olacaktır. Benim fahri trafik müfettişi olan arkadaşlarımdan ricam şahsi duygularını düzenleyecekleri tutanaklara yansıtmamalarıdır. Gönüllülük gerektiren bu vazifeye talip olduğunuz için bütün fahri trafik müfettişi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, kazasız bir Karaman diliyorum." dedi.

Tören Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından 52 fahri trafik müfettişine kimlik ve tutanaklarının teslim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Fahri Trafik Müfettişlerine Kimlikleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement