Yeni Yıl Eğlencesi Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıl Eğlencesi Kanlı Bitti

Yeni Yıl Eğlencesi Kanlı Bitti

Samsun'da yeni yılın ilk saatlerinde bir barda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

01.01.2012 13:02

Samsun'da yeni yılın ilk saatlerinde bir barda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Merkez İlkadım İlçesi'ndeki 'Yakamoz' adlı barda, sabah saat 05.30 sıralarında, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın karşılıklı küfürlerle büyümesi üzerine dışarı çıkan taraflar kavga etmeye başladı. Bar sahibi ve çalışanları, kavga edenleri ayıramadı. Bu sırada gruptakilerden bazıları tabancalarını çıkarıp ateşledi. Çatışmada, 33 yaşındaki Cengiz Yılmaz, 30 yaşındaki kardeşi Turgut Yılmaz ile bar sahibi 37 yaşındaki Nedim Özfalcı ve 35 yaşındaki Ömer Özbaş yaralandı. Vücüdunun çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi, çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak boynundan vurulan ve aşırı kan kaybeden Cengiz Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Barın önünde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulunurken, 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 3 kişinin tedavisi sürerken, konuyla ilgili soruşturma başlatan polis 3 kişiyi gözaltına aldı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yıl Eğlencesi Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement