Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi bir araya gelerek Komisyon Raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

18.09.2017 17:26

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki İdari Binasının Toplantı Salonunda Başkan Vekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleşen, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda öncelikle 05 Eylül 2017 tarihli toplantının karar özeti okunarak kabul edildi.

Mazeretli olduklarını yazılı dilekçeyle Meclise gönderen Meclis Üyelerinden Mehmet Çınar, Hüseyin Selçuk, Cercis Taşdemir ile Bekir Karakuş'un yer almadıkları toplantının açılışında konuşan Başkan Vekili Ramazan Yakıcı, "Keşke" Projesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görülen Yeşilyurt Belediyesi ile Başkan Hacı Uğur Polat'ı kutlayarak teşekkürlerini sundu.

Başkan Vekili Ramazan Yakıcı, 18 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının öğretmenler, öğrenciler ve tüm veliler için hayırlı olmasını temenni etti.

Ağırlıkla İmar Komisyonu tarafından hazırlanan raporların görüşüldüğü toplantıda, Gözene Mahallesinde kurulması düşünülen "Enerji Depolama Alanı ( GES ) için hazırlanan İmar Komisyonu Raporunu kabul eden Meclis Üyeleri, Karakavak Mahallesi 1/1000 ölçekli birinci, ikinci ve üçüncü etap revizyon uygulama imar plan talebini onayladı.

İNŞAAT VE ŞANTİYELERDE ÇALIŞMA SAATLERİ 07.00 İLE 19.00 OLARAK DÜZENLENDİ

Yeşilyurt'ta ki İnşaat ve Şantiye Alanlarında çalışma saatlerini 07.00 ile 19.00 olarak düzenlenmesine ilişkin Zabıta Müdürlüğünün teklifini onaylayan Belediye Meclisi, 10 maddenin Ekim Ayı toplantısında görüşülmek üzere ertelenmesine, üç maddenin ise İmar Komisyonuna havale edilmesini kabul etti.

EKİM AYI TOPLANTISI ÜÇ EKİMDE

Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısı 3 Ekim 2017 Salı günü Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki İdari Binasının Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement