Yıldırım: "Hep Birlikte Erenler'in Mimarı Olacağız" - Son Dakika
Güncel

Yıldırım: "Hep Birlikte Erenler'in Mimarı Olacağız"

Yıldırım: "Hep Birlikte Erenler\'in Mimarı Olacağız"

AK Parti'li Mimar Erdal Yıldırım; "Projelerimizle Erenler'in vizyonu daha da artırmaya geliyoruz."

31.10.2013 10:39

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde ikamet eden 40 yaşındaki genç Mimar Erdal Yıldırım; "Erenler halkıyla beraber yeni Erenleri inşa edeceğiz" diyerek çıktığı bu yolda Ak Parti Erenler belediye Başkan Aday Adayı oldu.

2009 ve 2013 yılları arasında AK Parti İl Yönetim kurulu Üyeliği, Mali ve İdari İşler ve Ekonomik İşler Birim Başkanlığı yapan, 2004 yılından bu yana Erenler Belediyesi Meclis Üyeliği ve bunun yanında halen Erenler Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Beha Yapı Denetim Limited Şirketinin kurucu sahibi olan AK Parti Erenler Belediye Başkan A. Adayı Mimar Erdal Yıldırım, "Projelerimizle Erenler'in vizyonu daha da artırmaya geliyoruz" dedi.

Erenler İlçesine Çark Caddesi gibi bir çarşı getirmeyi planlıyorum

"Ben Mimar'ım" diyen Erdal Yıldırım, "Erenler çok güzel bir ilçe ve Erenler'e 'Doğru Projeler' ile gidildiğinde Erenler'in vizyonu daha da artacaktır. Aynı zamanda Erenler halkının sorunlarını yakından inceliyor ve bu sorunları değerlendiriyorum. Erenler'in problemlerinden birisi de çarşısı olmaması ve ben Belediye Başkanı olduğum taktirde Erenler İlçesine Çark Caddesi gibi bir çarşı getirmeyi planlıyorum. Erenler halkıyla beraber yeni Erenler'i inşa edeceğiz dedi. Erenler için düşündüğümüz, plan ve projelerimizi hayata geçirmek ve daha iyi yaşanabilir bir ilçe yapmak için bu yola çıktıklarını ifade den Erdal Yıldırım, "Allah nasip eder bu görevi bize tevdi edilirse,. Mart 2014 yerel seçimlerinde eğer, Erenlerde bir nöbet değişimi olacaksa, ben ve arkadaşlarım, İnşallah adaletten taviz vermeden, iş disiplinine önem vererek, şeffaf ve ilkeli olarak hareket edeceğimizi, buradan sizlere söylemek istiyorum" dedi.

Mimar Erdal Yıldırım kimdir?

1973 yılında Erenler ilçesinin Değirmendere Köyü'nde doğan Erdal Yıldırım, ilkokulu doğduğu köyde, ortaokulu Adapazarı İmam-Hatip Lisesi orta kısmında, liseyi Adapazarı Atatürk Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde bitiren Yıldırım, 1999 yılındaki mezuniyetinden sonra bir süre Adapazarı Belediyesi İmar Müdürlüğü Planlama biriminde mimar olarak görev yaptı. 2001 yılında kendi mimarlık ofisini kurarak iş hayatına atıldı. 2001 ile 2009 yılları arasında Sakarya Mimarlar Odası saymanlığı ve oda Genel sekreterliği görevlerinde bulundu.

Sakarya Turizm Platformu kurucu üyeliği ve Yönetim kurulu üyeliği görevi devam etmektedir, 2009-2013 yılları arasında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında yapılan il kongresinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mimar Erdal Yıldırım, aynı zamanda 2010-2012 yılları arasında Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. 2004 yılından bu yana Erenler Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Erdal Yıldırım bu görevinin yanında halen Erenler Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2012 yılında kurduğu BEHA Yapı Denetim Limited Şirketinin kurucu sahibi olan Erdal Yıldırım, aynı zamanda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım: 'Hep Birlikte Erenler'in Mimarı Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement