Yıldırım Kent Konseyi Tümsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Kent Konseyi Tümsiad'ı Ziyaret Etti

Yıldırım Kent Konseyi Tümsiad\'ı Ziyaret Etti

Arif Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, Bugün Gazetesi Bölge Temsilciliği yetkilileri, TÜMSİAD Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

29.03.2013 10:24

Yıldırım İlçesi Kent Konseyi Başkanı ve Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Arif Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, Bugün Gazetesi Bölge Temsilciliği yetkilileri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğini (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

TÜMSİAD Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Balabanoğlu, gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Arif Çelenk, TÜMSİAD'ın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

TÜMSİAD'ın tarihi ve çalışmaları hakkında ziyaretçileri bilgilendiren Balabanoğlu konuşmasında, "Hızlı bir teşkilatlandırma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu anlamda orta ölçekli işletmecilerin yer aldığı bir sivil kuruluşuyuz. Hedefimiz geleceğin büyük sanayicilerini çıkartmak bunun için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amacımız ülkenin kalkınmasına katma değer koymak diyen Balabanoğlu, "Bugün burada 5 tane ülkesine hizmet eden askeri ağırlıyoruz ve hepsi mağdur. Ama görüyoruz ki bugün nerelere geldiğiniz ve o zamanlar size bu mağduriyeti yaşatanlar şimdi nerelerde" diyen Balabanoğlu, "Artık A'dan Z'ye her alanda olmak, üretmek zorundayız. Ülkelerin tüm dinamikleriyle birleşmeliyiz" dedi.

Hangi konumda hangi rolü oynayacağınız önemli diyen Arif Çelenk ise, "28 Şubat fırtınasını biz yaşadık. 30 yaşın altındaki kesim sıkıntıları unuttu. Hatırlatmakta fayda var. 18 madde vardı hatırlayın bir tanesi diyor ki: "Kurban derileri derneklere verilmemeli" kesilen kurbanların derisinden bile ümmetin tasarruf hakkı elinden alınıyordu. Şimdi ise diğer ülkelere örnek olacak konuma geldik. "One Minute" dedik, Mavi Marmara olayı yüzünden İsrail özür dilediği ülke olduk. Gurur verici" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Kent Konseyi Tümsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement