Yılın Beklenen Dizisi True Detective, Her Perşembe Dizimax Vice'ta - Son Dakika
Güncel

Yılın Beklenen Dizisi True Detective, Her Perşembe Dizimax Vice'ta

Yılın Beklenen Dizisi True Detective, Her Perşembe Dizimax Vice\'ta

Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrollerinde yer aldığı, yılın beklenen dizisi True Detective, her Perşembe Dizimax Vice'ta.

04.04.2014 10:53

Türlerine göre ayırdığı dizi kanallarında en yeni ve iddialı yapımları ekranlara taşıyan Digiturk, yepyeni bir yapımı daha diziseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Şimdi de Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrollerinde yer aldığı, yeniden açılan bir cinayet dosyası ve iki polis dedektifi ekseninde gelişen olayların anlatıldığı yılın beklenen dizisi True Detective, her Perşembe Dizimax Vice HD'de saat 22:00'de yayınlanacak.

Dizi dünyasında büyük yankı uyandıran bir yapım olan True Detective'de başrolde yer alan Matthew McConaughey'in geçtiğimiz ay Akademi Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Oscarı'nı kazanması, gözleri başarılı oyuncu seçimiyle dikkat çeken bu diziye bir kez daha çevirecek. 'The Killing' dizisinde imzası olan Nic Pizzolatto tarafından yaratılan ve 'Jane Eyre' filmiyle çıkış yapan Cary Joji Fukunaga tarafından yönetilen dizide McConaughey ve Harrelson'a Maggie Hart rolünde aktris Michelle Monaghan ve polis müfettişi Ken Quesada rolünde Kevin Dunn eşlik ediyor.

'True Detective'de bir cinayet vakası nedeniyle, 90'lı yıllarda kapanmış bir dava dosyasının tekrar açılması ve bu davada görev almış iki polis dedektifinin ifadelerine başvurulmasının ardından meydana gelen olaylar konu alınıyor.

Digiturk, televizyondan önce, Digiturk Tekrar İzle ile seyircisine, Digitürk'ünü internete bağlayarak, dilediği zaman ve dilediği yerde izleme imkanı da sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Beklenen Dizisi True Detective, Her Perşembe Dizimax Vice'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement