Yola Düşen Malzemeler Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yola Düşen Malzemeler Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı

Yola Düşen Malzemeler Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 karayolunda seyreden bir kamyondan yola düşen malzemelere çarpmamak için duran TIR'A, arkadan gelen bir TIR çarptı.

29.08.2013 14:16

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 karayolunda seyreden bir kamyondan yola düşen malzemelere çarpmamak için duran TIR'A, arkadan gelen bir TIR çarptı. Kazada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Sakarya istikametine gitmekte olan bir kamyondan yola düşen malzemeleri son anda fark eden 34 VD 6202 plakalı TIR'ın sürücüsü S.B. aniden durdu. Arkadan gelmekte olan Yarımca Kooperatifi'ne ait İsmail Engin idaresindeki 41 R 1094 plakalı soya fasulyesi yüklü TIR da duramayarak önündeki TIR'a çarptı. İsmail Engin bulunduğu yerde sıkışırken, kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan araç sürücüsü itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza nedeniyle D-100 karayolunun Sakarya istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yola Düşen Malzemeler Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement