Yüksekova Olaylarında Yaralanan Tokçu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Yüksekova Olaylarında Yaralanan Tokçu Hayatını Kaybetti

Yüksekova Olaylarında Yaralanan Tokçu Hayatını Kaybetti

Yüksekova'da çıkan olaylar sırasında yaralanan Bemal Tokçu da hayatını kaybetti.

11.12.2013 10:39  Güncelleme: 10:38

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çıkan olaylar sırasında yaralanan Bemal Tokçu (20) da hayatını kaybetti.

Yüksekova'da, PKK'lılara ait mezarların tahrip edildiği gerekçesiyle cuma günü düzenlenen yürüyüş ve basın açıklamasının ardından olaylar çıkmıştı. Çıkan olaylarda ağır yaralanan Veysel İşbilir ile Mehmet Reşit İşbilir, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamamıştı.

Cumartesi günü de devam eden olaylarda yaralanarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan Bemal Tokçu da sabah saatlerinde hayatını kaybetti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüksekova Olaylarında Yaralanan Tokçu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement