Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD, Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda 'Köyde Şenlik Var' etkinliği düzenledi - Son Dakika
Güncel

Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD, Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda 'Köyde Şenlik Var' etkinliği düzenledi

Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD, Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu\'nda \'Köyde Şenlik Var\' etkinliği düzenledi

Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD iş birliğiyle Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda 'Köyde Şenlik Var' etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında çocuklar için drama atölyesi yapıldı ve tiyatronun temel kavramları aktarıldı.

20.05.2024 16:02  Güncelleme: 16:08

(MANİSA) - Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliği ile Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda "Köyde Şenlik Var" etkinliği düzenlendi.

Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD tarafından Yağcılar Mahallesi'nde etkinlik düzenlendi. 'Köyde Şenlik Var' etkinliği kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından çocuklar için drama atölyesi yapıldı. Yağcılar Köyü Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte öğrenciler, tiyatronun eğlenceli dünyasına adım atarak, yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldu.

Yunusemre Kent Tiyatrosu ekibi, çocuklara tiyatronun temel kavramlarını ve sahne sanatlarının inceliklerini eğlenceli bir şekilde aktardı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yunusemre Belediyesi ve ÇYDD, Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu'nda 'Köyde Şenlik Var' etkinliği düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement