Mersin'de Zehir Tacirlerinden 14'ü Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Zehir Tacirlerinden 14'ü Tutuklandı

Mersin\'de Zehir Tacirlerinden 14\'ü Tutuklandı
04.02.2014 16:43  Güncelleme: 14:35

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'nca 6 ilde yapılan operasyonda yakalanarak adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'nca 6 ilde yapılan operasyonda yakalanarak adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

Mersin merkezli olarak Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Siirt illerinde uyuşturucu madde ve sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 24 kişiden 6'sı savcılık ifadesinin ardından, 4'ü ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, aralarında çete lideri T.S.'nin de bulunduğu 14 şüphelim çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Jandarma, 1 yıl süreyle teknik ve fiziki takibe aldığı çeteye yönelik yaptığı operasyonda şüphelilerin ev ve işyerlerinde 200 kilo esrar ile 120 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Zehir Tacirlerinden 14'ü Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement