Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde Olay - Son Dakika
Güncel

Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde Olay

Zeki Müren\'i Anma Gecesi\'nde Olay

Bursa'da Osmangazi İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zeki Müren'i Anma Gecesi' olaylı geçti.

25.09.2011 00:12  Güncelleme: 00:48

Bursa'da Osmangazi İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zeki Müren'i Anma Gecesi' olaylı geçti.

Sanatçı Selami Şahin ve Müşerref Akay'ın ücretsiz konser verdiği geceye Bursalılar akın edince bin 700 kişilik salonda boş yer kalmadı. Davetiyesi olanlar kapıda kalınca güvenlik görevlileri aralarında tartışma çıktı.

Sanat Güneşi Zeki Müren'in ölümünün 15'nci yıl dönümü nedeniyle Osmangazi İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zeki Müren'i Anma Gecesi'ne Bursalı'lar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Selami Şahin ve Müşerref Akay'ın ücretsiz olarak konser verdiği gece Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirildi. Konserde bin 700 kişilik salona yaklaşık 2 bin kişi girdi. Salonda izdiham yaşanması nedeniyle dışarıda bekleyenler kapılar kapatılarak içeriye alınmadı. Konsere davetiyesi bulunanlar içeri giremedikleri için isyan etti. Yetkililer, güvenlik için polis ekiplerini çağırmak zorunda kaldı.

Konserin sonuna doğru salondan çıkmak isteyenler ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Konsere girmek için dışarıda bekleyenlerin tepkisinden korkan güvenlik görevlileri dışarı çıkmak isteyenleri güçlükle dışarıya çıkarttı. Organizasyonun doğru yapılmadığını belirten vatandaşlar, salonun ücretsiz gerçekleştirilen bir konser için uygun olmadığını, birçok kişinin mağdur olduğunu söylediler.

Konserde Zeki Müren'in, Hicran, Benim Güzel Manolyam, Şimdi Uzaklardasın, Gözlerim Doluyor' gibi sevilen parçalarını seslendirdiği gecede ise Selami Şahin ve Müşerref Akay seyircilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement