Zıplayarak Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Zıplayarak Kutladılar

Zıplayarak Kutladılar

ANTALYA'da bir otelin SPA işletmesi, Cumhuriyet Bayramı'na özel, 'kangoo jumps' etkinliği düzenledi.

29.10.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da bir otelin SPA işletmesi, Cumhuriyet Bayramı'na özel, 'kangoo jumps' etkinliği düzenledi.

Hotel Su ve Rixos Downtown'un SPA ve fitness işletmeciliğini yapan La Delmare Life Club üyeleri ve eğitmenleri, Cumhuriyet Bayramı'na özel 'kangoo jumps' etkinliğinde buluştu. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), astronotlar dünyaya döndüklerinde bacak kaslarında oluşan zayıflığı önlemek için geliştirdiği kangoo jumps ayakkabılarını giyerek Konyaaltı Beach Park'taki Hotel Su'ya ait plajda toplanan üyeler, eğitmemleri eşliğinde gösteri yaptı.

Kangoo jumps etkinliği, profesyoneller kadar amatörlerin de ilgisini çekti. Cumhuriyetin ilanının 93'üncü yılı kutlamalarına spor yapıp zıplayarak kutlayan tatilciler, renkli görüntüler oluşturdu.

La Delmare Life Club üyeleri ve hocalarının da yerlerini aldığı etkinlik bir saat sürdü. İlk olarak Hotel Su plajında düzenlenen Kangoo Jumps etkinliği Rixos Downtown'da devam etti.

İşletmenin spor hocaları Uğur Can Poyraz, Tuğberk Sönmezer, Nazlı Odabaşı ve Anıl Şengül'de kangoo jumps ekibinin içinde ter döktü. Ellerinde Türk bayrakları ile zıplayan kadınlı erkekli gruba sahilde güneşlenen tatilciler de eşlik etti.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zıplayarak Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement