Zonguldak'ta Tavuk Yağından Çıkan Yangın Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Tavuk Yağından Çıkan Yangın Kameraya Yansıdı

Zonguldak\'ta Tavuk Yağından Çıkan Yangın Kameraya Yansıdı

Zonguldak'ta bir kasabın bacasında tavuk yağının tutuşması sonucu çıkan yangın, işyeri çalışanları tarafından yangın söndürme tüpleriyle müdahale edilerek kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, işyerinde maddi hasar meydana geldi.

01.02.2024 19:12

ZONGULDAK'ta, pişmiş tavuk satışı yapılan bir kasabın bacasında tavuk yağının tutuşması sebebiyle yangın çıktı. Siyah dumanlar bacadan metrelerce yükselirken, yaşanan panik ve çalışanların yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi kameraya yansıdı.

Yangın, saat 16.30 sıralarında kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi üzerindeki bir kasapta meydana geldi. Pişmiş tavuk satışı da yapılan kasabın bacasında yangın çıktı. Bacadan siyah dumanların yükseldiği yangına ilk olarak işyeri çalışanları yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek 30 dakikada söndürdü. İtfaiyenin yaptığı ilk incelemede, dükkanın bacasında biriken tavuk yağlarının tutuşarak yangına sebep olduğu belirtildi. Olayda yaralanan olmazken, işyerinde hasar meydana geldi. Yaşanan panik anları ve işyeri çalışanlarının yangına müdahale ettiği anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Tavuk Yağından Çıkan Yangın Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement