Zonguldak'ta Virajı Dönemeyen Tır Yolu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Virajı Dönemeyen Tır Yolu Kapattı

Zonguldak\'ta Virajı Dönemeyen Tır Yolu Kapattı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde iş makinesi yüklü tır, rampa yukarı çıkması sonucu keskin virajı alamayınca yolda kaldı.

07.12.2013 08:34

Sabah saat 06.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir nakliyat firmasına ait Erdoğan Eser yönetimindeki 34 RMT 35 plakalı TIR, Karabük Demir Çelik Fabrikası'ndan yüklediği iş makinesini Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesindeki limana götürmek üzere yola çıktı. Göbü Köyü mevkinde virajı dönemeyen TIR, dorsesinde yüklü olan iş makinesi ile birlikte yolda kaldı. TIR’ın yolda kalması sonucu yol 3 saat kapalı kaldı. Yolun kapalı kalması ile uzun araç kuyrukları oluşurken araç şoförlerinden Erdem Coşkun, “İşe gideceğiz ama TIR yolu kapatmış. Nasıl işe gideceğiz, bilemiyorum. Yol, dar ve bozuk, aracımla çıkamadım. TTK’da çalışıyorum. Burada kaldık. Ancak yol açılınca buradan gideceğiz” dedi. Diğer araç şoförlerinden Hasan Aksu ise, “Yol güvensiz. Buradan zor geçtim. Mecburiyet karşısında zorla geçmeye çalıştım. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

TIR şoförü Erdoğan Eser de “Yüküm ağır olduğu için ayrıca yolun virajlı olduğundan dolayı burada kaldım. İş makinesini Karabük Demir Çelik’ten Eren Limanı’na getirmek için yola çıktım” dedi. Olay yerine gelen kepçe yardımıyla yolda kalan TIR’a halat bağlanarak kaldığı yerden çıkarılması da hayli bir güçlükle sağlandı. Halatın ilk denemesi başarısız olurken ikinci denemede TIR kaldığı yerden kurtarıldı. Öte yandan olay bölgesinde İzzet Esen’e ait 74 AT 218 plakalı kamyonunda freninin patlaması sonucu yine aynı bölgede kalması da dikkat çekti.

SELAHATTİN ADIGÜZEL

ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Virajı Dönemeyen Tır Yolu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement