15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız" - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız"

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, 15 Temmuz, darbe girişiminin yıl dönümünü, şehitleri ve gazileri asla unutmayacaklarını söyledi.

12.07.2017 17:47

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, 15 Temmuz, darbe girişiminin yıl dönümünü, şehitleri ve gazileri asla unutmayacaklarını söyledi.

Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitlerini ülke genelinde olduğu gibi Beypazarı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle andıklarını ve şehit aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret ettiklerini ifade etti.

İlçe genelinde 11 Temmuz'dan itibaren çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle 15 Temmuz şehitlerini anmaya çalıştıklarını belirten Hız, şunları söyledi:

"14 Temmuz Cuma günü ilçedeki tüm camilerde şehitler için mevliti şerif okunacak. Yine 14 Temmuz akşamı Hanlar Önü meydanında çeşitli etkinlikler olacak. Bu kapsamda, Kur'an-ı Kerim okunarak, sinevizyon gösterisi yapılacak. AK Parti İlçe binası gençlik kolları lokalinde Anadolu Ajansı ile gidilen işbirliği çerçevesinde AA muhabirlerinin o gece çektiği fotoğraflardan oluşan 15 Temmuz Darbe girişimi fotoğrafları sergisini açtık ve herkesin gezmesine, görmesine imkan sağladık. 15 Temmuz, hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağı ve unutturmayacağız"

Hız, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement