Hata yapma şansları yok! Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi 13 futbolcu kart sınırında - Son Dakika
Spor

Hata yapma şansları yok! Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi 13 futbolcu kart sınırında

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takımdan toplam 13 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray'da 7, Fenerbahçe'de ise 6 oyuncu sarı kart sınırında.

11.05.2024 12:56  Güncelleme: 13:07

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe'nin derbisi öncesinde iki takımdan toplam 13 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY'DA 7, FENERBAHÇE'DE 6 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 37. haftadaki Fenerbahçe maçında yer alamayacak. Fenerbahçe'de ise 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak.

Hata yapma şansları yok! Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi 13 futbolcu kart sınırında
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hata yapma şansları yok! Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi 13 futbolcu kart sınırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ferhat eser: şampiyon fenerbahçe olur inşallah 3 9 Yanıtla
    ferhat eser: ender karında benimle analiz yaptı dün gece harika sonuçlar aldık fenerbahçe dedi Beşiktaş dedi sayiklayip durdu 6 5 ferhat eser: ender dzekoyla aboubakar ikisi beraber gelsin sende katıl diyor 3 5 Ender Kervancıoğlu: Kız kardeşinle derbi maçının analizini yaptık. O da benim gibi galatasarayı tutacağını söyledi. 5 3

Advertisement