7 Maçın 6'sını Kaybeden Dardai 'Şimdilik' Kalıyor - Son Dakika
Güncel

7 Maçın 6'sını Kaybeden Dardai 'Şimdilik' Kalıyor

7 Maçın 6\'sını Kaybeden Dardai \'Şimdilik\' Kalıyor

SON 7 lig maçının 6'sının kaybedilmesi üzerine Macar Teknik Direktör Dardai'nin takımla ilişkisinin kesilmesi gündemdeydi.

16.04.2019 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SON 7 lig maçının 6'sının kaybedilmesi üzerine Macar Teknik Direktör Dardai'nin takımla ilişkisinin kesilmesi gündemdeydi. Hertha Berlin Sportif Direktörü Michael Pretz, Dardai ile yaptığı bir araya geldi ve görüşmeden sonra teknik direktörün geleceğine ilişkin alınan kararla ilgili açıklama yapmadı. Ancak Alman basını Macar teknik adamın, sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını yazdı. Yönetim, 1997 yılından beri hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Hertha Berlin'de emek harcayan Dardai'nin derhal gönderilmesinin yakışık almayacağını düşündü ve sezon sonuna kadar Dardai'ye sabır gösterilmesine karar verdi. Sezon sonunda ise Dardai ya alt yapıda görev alacak ya da kulüple olan sözleşmesini feshedecek.

HERTHA İLE TARİHE GEÇTİ

Macar teknik direktör, 1997 yılında futbolcu olarak Hertha Berlin'e geldi. Tam 286 Bundesliga maçı ile en çok Hertha Berlin forması giyen futbolcu olarak tarihe geçti. Futbolu bıraktıktan sonra Hertha alt yapısında antrenör olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında Hertha Berlin'in teknik direktörü oldu. Düşme hattındaki takımı ligde tuttu. Ardından iki sezon Hertha'nın Avrupa kupalarına katılmasını sağladı. Hertha geçen sezonu 10. sırada bitirdi. Bu sezon da 11. sırada yer alıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel 7 Maçın 6'sını Kaybeden Dardai 'Şimdilik' Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement