8. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Kağıthane'de Başladı - Son Dakika
Yerel

8. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Kağıthane'de Başladı

Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'nin yanında başlayan Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali'ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

12.06.2013 18:26

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Karadenizliler'i Kağıthane'de buluşturan, bu yıl sekizincisi düzenlenen ve 17 Haziran tarihine kadar sürecek Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali'nde biraraya toplanan Karadenizliler gönüllerince eğlendiler.

Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'nin yanında start  alan programda Karadeniz'in ünlü sanatçıları İsmail Türüt, Zeynep Başkan, Cimilli İbo, Onay Şahin, Resul Dindar'ın da aralarında olduğu çok sayıda sanatçı sahne alacak.  Karedeniz kültürünün, geleneklerinin doyasıya yaşanacağı festivalde, bölgede yetişen bitkiler, yöreye has yemekler, el sanatları ve benzer ürünler sergileniyor.

Karadeniz'i Kağıthane'ye getirdiklerini belirten İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı, desteklerinden dolayı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür ederken, "İlgi umduğumuzdan da büyük. Hemşehrilerimize çok güzel bir 10 gün yaşatacağız.  Bize bu fırsatı sunan Başkanımız Fazlı Kılıç'a çok teşekkür ediyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Kağıthane'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement