Adana Demirspor Tesislerinde Haciz İşlemi Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Adana Demirspor Tesislerinde Haciz İşlemi Başlatıldı

Adana Demirspor Tesislerinde Haciz İşlemi Başlatıldı
24.11.2025 14:19

Alacaklarını tahsil edemeyen şirketler, Adana Demirspor tesislerine haciz işlemi başlattı.

TÜRKİYE'nin köklü kulüplerinden Adana Demirspor'a verdikleri hizmete karşı alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle icra yoluna başvuran şirket, kişi ve personelin açtıkları dava sonucu kulübün tesislerinde haciz işlemi başlattı.

Adana Demirspor, son yıllardaki mali sorunlar, transfer yasakları ve puan silme cezalarıyla zor günler yaşıyor. 1940 yılında kurulan Adana temsilcisine hizmet veren bazı şirket ile kişiler, alacaklarını tahsil edemediği için icra yoluna başvurdu. İşten ayrılan birçok personel de alacakları için mahkemelere dava açtı. Bugün sabah saatlerinde polis eşliğinde kulübün Yüreğir ilçesindeki tesislerine giden icra memurları, haciz işlemine başladı. Memurların, tesislerdeki malzeme ve eşyaların tespitini yaptıkları, bu sırada genç futbolcuların ise antrenmanı sürdürdüğü görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Tesislerinde Haciz İşlemi Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement