AK Parti Antalya İlçe Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya İlçe Kongrelerini Tamamladı

AK Parti Genel Merkez tarafından yenilenme ve tazelenme parolasıyla başlayan 6. Olağan Kongreleri Antalya'nın 19 ilçesinde tamamlandı.

03.12.2017 16:10

AK Parti Genel Merkez tarafından yenilenme ve tazelenme parolasıyla başlayan 6. Olağan Kongreleri Antalya'nın 19 ilçesinde tamamlandı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer yaptığı açıklamada, kongre süreci ve yaşanan değişikliklerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kongreleri partiye yakışır bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Sümer, "Antalya'ya yakışır bir şekilde tamamlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'de her alanda birlik ve beraberliğin öncüsü olan partimiz 6. Olağan kongrelerimizde de bu birliktelik ile sürdürüyor, gücüne güç katmaya devam ediyor. Antalya teşkilatlarımızda kritik 2019 seçimlerine daha iyi hazırlanması için genel merkezimizin istediği gençleşmeyi, tazelenmeyi ve yenilenmeyi sağlamaya devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Teşkilatlarda görevi devredecek ilçe başkanlarının millete hizmet etmeye devam edeceğini de belirten Sümer, hizmet bayrağını en üst noktaya taşımak için kongrelerle beraber ilçe yönetimlerinde değişiklikler yaşandığını anımsattı.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu kaydeden Sümer, şunları söyledi:

"Milletimiz partisine her kongrede olduğu gibi bu 6. Olağan kongrelerimizde de sahip çıkıyor.Kongremizin gerçekleştiği salonlarımızı dolduran vatandaşlarımız teşkilatlarımızda yaşanan değişim ve dönüşümü yakından takip ediyor. Kongrelerimiz den önce birçok çalışma gerçekleştirdik kritik 2019 seçimlerinde çalışacak kadrolarımızı belirlerken her zaman ki gibi ilk referansımız milletimiz olmuştur.

AK kadrolarda milletimize hizmet etmek isteyen tüm vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi kapımızı açtık. Gençlik Kollarımızdan başlayarak uzun yıllar teşkilatlarımızda hizmet vermiş birçok genç arkadaşımızda bu kongrelerimizde ilçe yönetimlerimize girerek önemli bir vazife üstlenmiştir.

Kuruluşumuzdan bu güne gençlere her zaman güvenen Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin siyasette önünü açmaya devam ediyor. Siyasette heyecan en önemli unsurdur şükürler olsun AK gençliğimiz milli şuur ile ülkesine milletine hizmet etmenin sevdası ve heyecanı içerisinde liderimizin arkasında yürüyor. Gençlerimizde bu heyecan olduğu sürece AK Parti her kademesinde gençleşmeye ve geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam edecektir."

Sümer, yoğun dünya gündemi arasında ilçe kongrelerine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, AK Genel Merkez İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a, Antalya milletvekillerine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile il ve ilçe teşkilatları ile STK'lara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya İlçe Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement