Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor

Antalya\'da yazdan kalma günler yaşanıyor

Ekim ayının ortasında deniz suyu sıcaklığının hava sıcaklığını geçtiği Antalya'da, yazdan kalma günler yaşanıyor.

16.10.2020 13:36  Güncelleme: 16:14

Ekim ayının ortasında deniz suyu sıcaklığının hava sıcaklığını geçtiği Antalya'da, yazdan kalma günler yaşanıyor. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gelen yerleşik yabancılar deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Turizm kenti Antalya'da hava sıcaklığı 25.6, deniz suyu sıcaklığı ise 27 derece, nem oranı ise yüzde 51 oranında ölçüldü. Deniz suyu sıcaklığının hava sıcaklığını geçmesiyle birlikte yerleşik yabancılar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Okulların kademeli olarak açılmasından sonra Antalya'da yerli turistler yerini yabancı yerleşik turistlere bıraktı. Konyaaltı Sahili'nde sabah erken saatlerde bazı tatilciler denize girerken, bazıları ise güneşlenmeyi tercih etti. Sahilin kentte yerleşik yabancıların ağırlıklı yaşadığı Hurma ve Liman mahallelerine yakın olan kısımlarında, çoğunluğu Ruslardan oluşan kalabalık deniz keyfi yaptı.'ANTALYA SÜPER 'Belarus'tan Antalya'ya tatile gelen Victoria Yvdokimola (33), Antalya'nın havasının çok güzel olduğunu belirterek güneşlendiğini dile getirdi. Denizin çok iyi olduğunu vurgulayan Ydvokimola, Antalya'nın süper olduğunu söyledi.'BURASI BİR CENNET'

Antalya'da yaşayan Olga Chebykina (40) Rusya'dan gelen arkadaşlarını Konyaaltı Sahili'ne getirdiğini ve havanın çok güzel olduğunu söyledi. Chebykina, "Bugün hava harika bu sene çok güzel. Denizde çok güzel ve sakin. Antalya'yı çok seviyorum. Rusya'dan arkadaşlarım hep Antalya'ya geliyor. Burada sık sık görüşüyoruz. Ruslar, Ukraynalılar burayı çok sever. Burası bir cennet" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement