Arda Turan İçin İnter İddiası! - Son Dakika
Spor

Arda Turan İçin İnter İddiası!

Arda Turan İçin İnter İddiası!

Arda Turan'ın transferi için menajeri Ahmet Bulut'un, Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ile görüştüğü ortaya çıktı.

05.05.2017 12:30

Arda Turan için flaş Inter görüşmesi! La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın Inter'e transferi için yapılan görüşme ortaya çıktı.

Milli oyuncumuz Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio transfer konusunda bir görüşme yaptı. Monte Carlo'da gerçekleştirilen görüşme, İtalyan basınında da genüş yer buldu.

Çizme basınında yer alan habere göre Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile Piero Ausilio, yıldız oyuncunun transferi hakkında görüştü. Gelecek sezon takımı Diego Simeone'ye emanet etmeyi planlayan Inter'de Ausilio'nun listesindeki isimlerden birinin de Arda Turan olduğu belirtildi. İtalyanlara göre Arda Turan'ın Inter'e alınmasını Diego Simeone istedi.

Arda Turan'ın yanı sıra Ausilio'nun listesinde yer alan isimler arasında Monaco'da dikkatleri üzerine çeken Benjamin Mendy de bulunuyor.

ARDA TURAN KARİYER REKORUNU DA KIRDI

Geçtiğimiz sezon başında Atletico Madrid'den 41 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer edilen Arda Turan, bu sezon kariyer gol rekorunu kırdı.

Son dönemde sakatlığının da etkisiyle fazla şans bulamayan milli yıldızımız, bu sezon 30 maça çıktı ve 13 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Arda Turan'ın Barcelona ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Sporx)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Arda Turan İçin İnter İddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement