Aşkı Fransızca Anlatan 20 Şarkı - Son Dakika
Kadın

Aşkı Fransızca Anlatan 20 Şarkı

Aşkı Fransızca Anlatan 20 Şarkı

"Paris'te Aşk Başkadır" günümüzün ve geçmişin en popüler 20 Fransızca şarkısını bir araya getiriyor.

01.03.2013 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artist Müzik tarafından yayınlanan "Paris'te Aşk Başkadır" günümüzün ve geçmişin en popüler 20 Fransızca şarkısını bir araya getiriyor.

Albümün açılışı, "Fly Me to the Moon" şarkısının Fransızca versiyonu "Volons Vers La Lune" ile yapılıyor. Fransız Müziği'nin en sevilen isimlerinden Dalida "Histoire d'un amour", Yves Montand "A Paris", Juliette Greco da "Sous Le Ciel De Paris" ile albümde yer alıyor. İtalya'nın yıllara meydan okuyan, en ünlü şarkıcılarından Mina Toi, tu sais que je t'aime" ile albümün en özel sürprizlerinden. "Paris'te Aşk Başkadır" albümünde, her zaman sıcaklığını koruyan ve artık birer klasik olmuş birbirinden ünlü Fransızca şarkılar da yepyeni yorumlarıyla yer alıyor.

Bu şarkılardan bazıları; "Une Belle Histoire", "Hier Encore", "L'ete Indien", "J'attandrai", "Hymne a l'amour", "Et Si Tu n'existais Pas", "Ne Me Quitte Pas" ve "C'est si Bon". Son dönem romantik Fransızca şarkılarının sevilen yorumcularından Sebastien El Chato da "J'ai Tellement Souffert Pour Elle" ile albüme konuk olan isimlerinden.

"Paris'te Aşk Başkadır" albümü Fransız Müziği'ni seven tüm romantik dinleyiciler için zamansız albümlerden biri olmaya aday.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Aşkı Fransızca Anlatan 20 Şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement