Atay Uslu Batı Antalya Platformu Gençleri'yle Buluştu - Son Dakika
Politika

Atay Uslu Batı Antalya Platformu Gençleri'yle Buluştu

Atay Uslu Batı Antalya Platformu Gençleri\'yle Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Batı Antalya Gençlik Platformu üyeleriyle Kumluca’nın ve Konyaaltı’nın Yaylası Karagöl’de bir araya geldi.

26.08.2017 11:21

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Batı Antalya Gençlik Platformu üyeleriyle Kumluca'nın ve Konyaaltı'nın Yaylası Karagöl'de bir araya geldi. Uslu, Yörük kültüründen, Batı Antalya'daki turizm konsepti, tarımsal potansiyel, proje ve yatırımlara ilişkin gençlerin tüm sorularını cevapladı.

Antalya'nın bir kültür şehri olduğunu söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Denizi, kumu, güneşi, portakalı, domatesi ile meşhur Antalya'mızda saklı aşk ve irfan havzalarımız var. Torosların her karışı saklı irfan hazineleri ile dolu. Sinani Ümmi, Vahibi Ümmi, Niyazi Mısri, Eroğlu Nuri, Abdal Musa, Kaygusuz Abdal. Yörük erenleri, Türkmen erenleri 950 yıl önce bu coğrafyaya kültür çekirdekleri ekmişler. O çekirdekler, o tohumlar bugün birer ulu çınar oluyor. Bu toprakların vatan olmasında bu irfan sahiplerinin her birinin büyük bir emeği ve katkısı var" dedi.

Yaylalar hizmet görüyor

Antalya Milletvekili Atay Uslu gençlerle buluşmanın ardından yaylacılarla da sohbet edip, dertlerine çözüm olmaya çalıştı. Yaylacılar da kendilerine hizmetlerin Toroslar'ın üstünde ulaştığını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Belediye başkanı Menderes Türel'e, Vali Münir Karaloğlu'na, Milletvekillerine, hükümete, teşekkürlerini ilettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Atay Uslu Batı Antalya Platformu Gençleri'yle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement