Bakan Şimşek Düğünde Halay Çekti - Son Dakika
Güncel

Bakan Şimşek Düğünde Halay Çekti

Bakan Şimşek Düğünde Halay Çekti

Nasıroğullarının düğününe katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Kürtçe türküler eşliğinde halay çekti.

09.01.2012 12:50

Batman'ın tanınmış ailelerinden Nasıroğullarının düğününe katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Kürtçe türküler eşliğinde halay çekti. Bu sırada saçılan dolarları kapmak için küçükler yarıştı.

Hafta sonu seçim bölgesi Batman'da partisinin Merkez İlçe Teşkilatının kongresine katıldıktan sonra, kentte bazı başsağlığı ziyaretleri gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, akşam da kentin tanınmış ailelerinden Nasıroğullarının düğününe katıldı. Desmal düğün salonunda Aslı (Karabulut)- Ercan Nasıroğlu çiftinin düğün törenine il yöneticileri de ilgi gösterdi. Vali Ahmet Turhan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu ile seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı renkli düğünde dolarlar havada uçuştu. Protokol masasında Bakan'ı karşılarında gören küçük çocuklar, Şimşek'i cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.

Batman AK Parti eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun halaya davet ettiği Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kürtçe hareketli türküler eşliğinde bir süre halay çekti. Vali Ahmet Turhan ile bazı il yöneticileri de halay çekince, düğün sahipleri de Bakan Şimşek ile Vali Turhan'a dolar saçtı. Düğüne katılan çocuklar, yerlerdeki dolarları toplamak için birbiriyle yarıştı.

Maliye Bakanı Şimşek, Aslı-Ercan Nasıroğlu çiftini kutladı. Genç çifte çeyrek altın takan Bakan Şimşek, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğünde gelin, takılan takıları güçlükle taşıdı. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Şimşek Düğünde Halay Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement