Balıkesirspor'da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

Balıkesirspor\'da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

BALIKESİRSPOR'un 10 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen Remzi Boncuk'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.

12.07.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR'un 10 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen Remzi Boncuk'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Kulüp tesislerinde yapılan toplantıda Mahmut Özbulut, İrfan Gündoğan ve Nazmi Yarış 2'nci başkanlığı üstlenirken, İrfan Sarıgül, yeni futbol şube sorumlusu oldu. Beden eğitimi öğretmeni olan Sarıgül, Büyükşehir Belediyesi'nde kültür ve sosyal işler daire başkanı olarak görev yapıyor.  Harun Kızılgül ise genel sekreterlik ve basın sözcülüğüne getirildi. Yeni yönetimde Başar Atikbay, Orhan Yıldıran ve Murat Adısanoğlu mali, Fahrettin Şahan, Emre Marmaralı ve Umut Kırtıl hukuk, Sezai Doğan kurumsallaşma, Ali Altıntaş tesisleşme, Yusuf Demirbaş tesis, Özkan Savran mağaza ve iktisadi işler, Metin Yelişağaç teknik, Sadettin Akbaba taraftarlar, Hidayet Çoban sağlık  işlerinden sorumlu oldu. Murat Ustalı, Ramazan Ülker ise üye olarak görev yapacak.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement