Başarılı Kursiyerleri Belgeleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Başarılı Kursiyerleri Belgeleri Verildi

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde,"Süt Hijyeni Eğitimi" kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

25.03.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde,"Süt Hijyeni Eğitimi" kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Tosya Ziraat Odası'nda düzenlenen belge töreninde konuşan Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, temizliğin imandan geldiğini belirterek, "Özellikle çocuklarımızın sıkça tükettiği sütün bizlere gelene kadar ki olan bölümde temizliği ve hijyeni gerçekten çok önemli bir konu. Bu kapsamda üretici ve tüketicileri bilinçlendirmek adına düzenlenen süt hijyeni eğitimi kursuna gösterilen ilgi gerçekten bizleri mutlu etti. Bu kursun açılmasında emeği geçenlere ve kursiyerle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ise "Arkadaşlarımıza çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Şunu bilmenizi istiyorum. Yeter ki talep olsun ve gerekli sayı oluşsun. Bu tür kurslarda en az 12 kişilik sayı var teknik olarak. Usta öğretici veya eğitim elemanı bulduğumuz takdirde biz istenilen kursu açmakta tereddüt göstermiyoruz" diye konuştu.

Kursu başarı ile bitirenlere belgeleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başarılı Kursiyerleri Belgeleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement