Başkan Tütüncü'den 24 Yıl Önceki Öğretmenine Vefa - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den 24 Yıl Önceki Öğretmenine Vefa

Başkan Tütüncü\'den 24 Yıl Önceki Öğretmenine Vefa

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Naciye Havva Manavuşak İlköğretim Okulu'nda matematik öğretmeni olan Vahap Erdoğdu'yu ziyaret etti.

04.11.2013 12:15

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Naciye Havva Manavuşak İlköğretim Okulu'nda matematik öğretmeni olan Vahap Erdoğdu'yu ziyaret etti.

Ziyaret, Başkan Tütüncü'nün 24 yıl önceki öğretmeni olan Erdoğdu'nun kurucu ortağı olduğu Vahap Grup Dershaneleri'nde gerçekleşti.Vahap Erdoğdu ile dershanenin idari bölümlerini ve sınıflarını gezen Başkan Tütüncü, dershanenin eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vahap Erdoğdu, "Bir öğrencimizin yıllar sonra bizi unutmaması, ziyaret etmesi çok vefalı bir davranış.Yetişmesinde emeğimizin olduğu bir öğrencimizin, bugün Antalya'ya başarılı bir belediye başkanı olarak hizmet etmesi de bizleri gururlandırıyor" diye konuştu.

Öğrencilere, mezun olduktan sonra öğretmenlerini, okullarını ve arkadaşlarını unutmamalarını tavsiye eden Başkan Tütüncü, "Yetişmemde emeği olan 24 yıl önceki matematik öğretmenimle, ilkokul günlerimi yeniden yaşadım. Bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimize karşı vefa görevimizi yerine getirmeliyiz. Çeşitli zamanlarda hem öğretmenlerimi hem de eğitim gördüğüm okullarımı ziyaret ediyorum. Bugünlere gelmemde önemli bir katkısı olan Vahap öğretmenimi de ziyaret etmekten mutluluk"duydum.

Ziyarete Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den 24 Yıl Önceki Öğretmenine Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement