Beşiktaş Yazı Tura Sahne 'de Akustik Performanslar - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Yazı Tura Sahne 'de Akustik Performanslar

Beşiktaş Yazı Tura Sahne \'de Akustik Performanslar

Ferhat Başer solo albümü öncesi Türkçe Pop 'un unutulmaz şarkıları ile 9 Şubat Cumartesi akşamı Beşiktaş yazı Tura Sahne'de..

07.02.2013 12:00  Güncelleme: 11:53

Modda grubunun vokali olarak tanıdığımız Ferhat Başer solo albümü öncesi Türkçe Pop 'un unutulmaz şarkıları ile 9 Şubat Cumartesi akşamı Beşiktaş yazı Tura Sahne'de..

Ihlamurdere cad. Alaybeyi sok. No:7 Beşiktaş - 0507 604 23 32

1997 yılında Kramp grubunun üyelerinden Nezih Onur'dan gitar dersleri alıp, 2000'li yıllarda müzik grubunu kurarak müzik hayatına adım atan Ferhat Başer, müzik hayatının yanı sıra uzun yıllar iş kariyerine moda sektöründe yurt içi ve yurt dışı firmalarında bilişim & yazılım uzmanı olarak bulundu. İstanbul Süreyya Operasında Şebnem Özsarhan'dan Şan dersleri alan Ferhat Başer, Setup - Back Desk - Rast ve ModdA gibi farklı gruplarında vokalistliğini yaptı. 2009 - 2011 yılları arasında son kurduğu grubu ModdA ile bir çok etkinlik ve konserlerde bulunarak yine 2011 yılında ilk video klibini çekti. Ferhat Başer, ilk klip çalışması olan 'Bende Kalsın' parçasının çekimlerine başlayarak, kayıtlarını Serdar Öztop Studio'larında ve Server Uraz (Pit10), ile beraber tamamladı. Single olarak devam eden bu projenin bitişi ardından, 2012 yılı başında müzik hayatına solo albüm projesi ile devam eden Ferhat Başer şu sıralar Tesadüf ismini verdiği albümü için kayıtlarını Galatarasay ITM ve Harems Studio'ların da hazırlayarak, aranjörlüğünü Cihangir Aslan ile beraber tamamladığı single albümünü sunmak için hazırlanıyor.

Ferhat Başer orkestrasında da kendisine eşlik eden isimler;

Şef Ömür Ersoy (Klavye) eşliğinde

Hakan Bokurt– Solo Gitar

F.Burak Çopur – Akustik Gitar

Gökalp Gökmen – Bas Gitar

Alican Bektaş - Davul

Kübra Göksügür- Solo Keman

Güven Çelikkaya – Klarnet

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş Yazı Tura Sahne 'de Akustik Performanslar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement