Beyşehir'e Hasta Konukevi Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'e Hasta Konukevi Yapılıyor

Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

28.09.2017 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımına başlanan ve 150 gün içerisinde tamamlanması planlanan Beyşehir Hasta Konukevi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Özaltun, Beyşehir'in yakın zamanda otel konforunda, 11 odalı, zemin katında eczane ve işyeri olarak kullanılabilecek dükkanlar ile teras katında kafeteryalar bulunan modern bir hasta konukevine kavuşacağını söyledi.

Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre sonra ilçeye hizmet vermeye başlayacak Beyşehir Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir'e Hasta Konukevi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Apple, 12,9 inç iPad Air çıkarmayacak mı?
    10:32 Apple, 12,9 inç iPad Air çıkarmayacak mı?

    Apple'ın bu sene birçok yeni ürün çıkaracağı uzun zamandır bilinen bir iddia. Şirket, beklendiği gibi geçtiğimiz ay M3 işlemcili MacBook Air tanıttı. Şimdi ise sıra, iPad'lere geldi. Tüm modelleri yenileyeceği söylenen şirketin 12,9 inç iPad Air de çıkaracağı öne sürülüyordu. Ancak kısa süre tam tersi bir iddia ortaya atıldı. Apple, 12,9 inç iPad çıkarmayacak mı? Bilindiği üzere Apple, birkaç yılda bir mevcut ürünlerini daha yeni teknolojiler ile donatarak yeniden piyasaya sürüyor. Aktarılan bilgilere göre şirket, mevcut iPad modellerini de daha güçlü hale getirerek tüketicilerin karşısına çıkaracak. Mevcut bilgilere göre Apple'ın M3 işlemcili ve OLED ekranlı iPad Pro bir yana şimdiye kadarki en büyük ekranlı Air olacak 12,9 inç iPad Air de tanıtacağı biliniyordu. Hatta Mark Gurman gibi güvenilir analistler de böyle söylüyordu. Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan ShrimpApplePro, herkesin aksine teknoloji devinin iPad Air için sadece 10,9 inç ekranlı seçeneği satışa sunacağını iddia etti. Buna göre kaynak, şirketin daha büyük ekranlı bir Air planı olmadığını öne sürüyor. Bu iddianın gerçek olup olmadığını yakın bir zamanda hep birlikte göreceğiz. Analistlere göre Apple, yeni ürünlerini mart yani bulunduğumuz ayın sonunda veya nisan ayının başında tanıtacak. Yani önümüzde pek de uzun bir süre yok. Son bilgilere göre Apple'ın yeni tanıtacağı ürünler şu şekilde sıralandı; Apple iPad Pro, M3 işlemci, OLED ekran, daha ince kasa, MagSafe kablosuz şarj desteği. Apple iPad Air, M2 işlemci, 10,9 inç, Magic Keyboard, daha büyük trackpad, alüminyum kasa, Apple Pencil. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni iPad modellerinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

  • İzmir'de suç örgütüne operasyon: 13 gözaltı
    10:32 İzmir'de suç örgütüne operasyon: 13 gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde suç örgütüne yönelik operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Kiraz Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında çok sayıda suçu örgütlü olarak işledikleri iddiasıyla 14 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

  • Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi
    10:31 Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi

    Eskişehir'de kızının eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından psikolojik destek almak amacıyla gittiği resim kursunda ortaya çıkarttığı eserlerle sergi açan Mesut Çolakoğlu, 'Elimizden geldiği kadar diğer kadınlarımızı da dile getirmeye çalıştık, bu tür cinayetlerin artık bir son bulmasını istiyorum' dedi. Ayşenur Çolakoğlu adına açılan 'Ayşenur Resim Sergisi', ziyaretçilere büyük duygu yoğunluğu yaşattı. Sergi, Ayşenur Çolakoğlu'nun ve diğer cinayete kurban giden kadınların hayallerini ve yapacaklarını yansıtan resimlerle doluydu.

  • NASA, The Lost Universe adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor
    10:31 NASA, The Lost Universe adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor

    NASA, yeni bir bilim kurgu rol yapma oyunu olan The Lost Universe'ü ücretsiz olarak yayınladı. Oyun, oyuncuları uzay hakkında bilgi edinmeye teşvik eden gizemli bir hikayeye dahil ediyor. Hubble Uzay Teleskobu'nun da yer aldığı oyun, dört ila yedi kişilik gruplar için tasarlandı. Oyun, Aldastron şehrinde başlayan bir macerayı konu alıyor ve oyuncular kaybolan bilim insanlarının sırrını çözmeye çalışıyor. Oyun, kalem, kağıt ve zarlar kullanılarak oynanıyor ve NASA'nın resmi web sitesinden indirilebilir.

  • Yağmur ve kar yağmadı, barajlarda kuraklık alarmı verildi
    10:31 Yağmur ve kar yağmadı, barajlarda kuraklık alarmı verildi

    Adana'da bu sene kış mevsiminde yağışların azlığı nedeniyle barajlarda sular çekilmeye başladı. Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, su tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayıp, 'Yaz dönemlerinde barajlarda meydana gelen buharlaşma, tarımsal sulama ve enerji için kullanılan suyla birlikte ciddi sorunlar ortaya çıkarabilir' dedi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı
    10:29 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğine katıldı. Şimşek, Denizli'nin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, Başkan Osman Zolan'ın hizmetlerini övdü.

  • Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor
    10:29 Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor

    Yunusemre Belediyesi tarafından kurulan halk ekmek büfeleri, vatandaşlara ucuz ve sağlıklı ekmek imkanı sunmaya devam ediyor. Laleli Mahallesi'ndeki büfenin de hizmete girmesiyle birlikte toplamda 17 noktada hizmet verilecek.

  • Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'
    10:28 Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'

    Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Bilim Şefi ve Organ Nakli Mesul Müdürü Doç. Dr. Ramazan Danış, Ramazan ayında su tüketiminin önemine dikkat çekerek, bir kişinin günde en az 2,5 litre su tüketmesi gerektiğini belirtti. Böbrek hastalarının ise hekim kontrolünde oruç tutmaları gerektiğini vurgulayan Danış, iftar ve sahur arasındaki zamana yayacak şekilde su tüketiminin önemli olduğunu söyledi.

  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Advertisement