Kayıp olarak aranıyordu! 46 yaşındaki kadının cesedi derede bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kayıp olarak aranıyordu! 46 yaşındaki kadının cesedi derede bulundu

Kayıp olarak aranıyordu! 46 yaşındaki kadının cesedi derede bulundu
09.04.2023 10:45  Güncelleme: 11:49

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolan 46 yaşındaki kadın derede ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ikamet eden Havva Güzel, dün akşam saatlerinde kaybolduğu bilgisi üzerine jandarma ve polis ilçe genelinde arama başlattı.

CESEDİ DERE KENARINDA BULUNDU

Ekipler, ilçe merkezinden geçen Singever Deresi yakınlarında eşarbı bularak çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Sabah saatlerinde dere yatağında kadının cansız bedenine ulaşıldığı ve otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beytüşşebap'ta kaybolan kadının cansız bedeni derede bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp olarak aranıyordu! 46 yaşındaki kadının cesedi derede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement