Bilgi Eğitim 'Bilim Kurgu'yu Keşfettirecek - Son Dakika
Güncel

Bilgi Eğitim 'Bilim Kurgu'yu Keşfettirecek

Bilgi Eğitim \'Bilim Kurgu\'yu Keşfettirecek

Bilgi Eğitim, 6 haftalık özel bir eğitim programıyla bilim kurgu ve fantastik dünyayı keşfe çıkarıyor.

11.11.2013 14:42

Fabisad'ın katkılarıyla hazırlanan 'Dünya Edebiyatında Fantazya ve Bilim Kurgu' adını taşıyan programa katılanlar bu türlerin en ünlü ustalarının eserlerini uzmanlarla inceleme fırsatı bulurken bu alanda yetkinleşme fırsatı da yakalayabilecek

Son yıllarda sinema ve edebiyat alanında bilim kurgu akımından etkilenen ve bu konuda kendini geliştirmek isteyenler için Bilgi Eğitim çok farklı bir eğitim programı başlatıyor. 'Dünya Edebiyatında Fantazya ve Bilim kurgu' adını taşıyan programa katılanlar, bu türlerin en ünlü ustalarının eserlerini, Türkiyeli yazar, editör ve uzman çevirmenlerle inceleme fırsatı bulurken aynı zamanda bu alanda yetkinleşme imkanı bulabilecek.

16 Kasım-21 Aralık tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santral Kampüsü'nde gerçekleşecek ve Kutlukhan Kutlu, Barış Müstecaplıoğlu, Onat Bahadır, Doğu Yücel, Barış Emre Alkım, Bülent Somay gibi uzman isimlerin eğitim vereceği programda bilim kurgu ve fantastik türlerinin ortaya çıkışı, kökenleri de incelenecek.

FABİSAD üyeleri, öğretmen ve öğrencilere indirim..!

FABİSAD'ın da katkıda bulunduğu eğitim programının bedeli 400 TL olarak belirlendi. FABİSAD üyeleri bu programdan 240 TL, öğrenciler 210 TL, öğretmenler ise 320 TL ödeyerek yararlanabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Eğitim 'Bilim Kurgu'yu Keşfettirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement