Bilgisayarcılar Tüketicinin Gözünde Daha İtibarlı Hale Getirilecek - Son Dakika
Güncel

Bilgisayarcılar Tüketicinin Gözünde Daha İtibarlı Hale Getirilecek

Tübider Bilişim Sektörü Derneği, Bilişim Sektörü Bayi Kanalında Yer Alan Firmalara Yönelik Olarak "Sektörel Yapılanma ve Farkındalık" Programı Hazırladı. Bu Program ile Türk Toplumunun "Bilgisayarcı" Dediği Firmaların Tüketicinin Gözünde Daha İtibarlı Hale Getirilmesi ve Güvenli Alışveriş Merekezi Olarak Öne Çıkarılması Hedefleniyor.

29.09.2006 09:12

TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği, Türk toplumunun “bilgisayarcı” dediği bayi kanalında yer alan firmaların, tüketicinin gözünde daha itibarlı hale getirilmesi için kolları sıvadı.

TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği, bilişim sektörü bayi kanalında yer alan firmalara yönelik olarak “Sektörel Yapılanma ve Farkındalık” programı hazırladı.

Bayi kanalında yer alan bilişim firmalarının sektörel yetenek ve yetkilerini artırmak, rakipleri karşısında farklılaştırmak, ve bilişim ürün ve hizmet kullanıcılarına karşı farklı ve güvenilir kılmayı amaçlayan program, geleneksel iş yapma tarzını da tarihe karıştıracak. Böylece firmaların rekabete ayak uydurmasını sağlayacak olan program ile Türk toplumunun “bilgisayarcı” dediği firmaların tüketicinin gözünde daha itibarlı hale getirilmesi ve güvenli alışveriş merekezi olarak öne çıkarılması hedefleniyor.

Bu program ile firmalar “Tüketici Dostu Satıcı” olarak konumlandırılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bilgisayarcılar Tüketicinin Gözünde Daha İtibarlı Hale Getirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement