Birce Akalay yeni bir aşka yelken açtı - Son Dakika
Magazin

Birce Akalay yeni bir aşka yelken açtı

Birce Akalay yeni bir aşka yelken açtı

Balet Can Tunalı'dan ayrıldıktan sonra uzun süredir kimseyle görüntülenmeyen oyuncu Birce Akalay, önceki akşam yeni sevgilisiyle yakalandı

28.02.2020 11:43

Yeniköy sahil yolunda sevgilisi ile el ele dolaşan oyuncu, tanınmamak için kendini adeta kamufle etmişti. Şapkası ile yüzünü gizleyen oyuncu, ne yaptıysa görüntülenmek kurtulamadı. Gazetecileri bir anda karşısında gören Akalay, sorulan soruları ise yanıtlamadı.

Akalay, muhabirlerin, "Birce hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Arkadaşlar ben özel hayatımla ilgili konuşmayı sevmiyorum. Hele ki sokakta konuşmayı hiç sevmiyorum" diyerek yoluna devam etti.

Romantik sevgili

Gazetecilerin, " Beyefendinin adını söyler misiniz?" sorusuna ise, "Hayır, arkadaşlar söylemeyeceğim" diye karşılık verdi.

Yeni aşkıyla 200 metre ileride rutin trafik kontrolüne takılan oyuncuda, sıfır promil alkol çıktı. Bu hareketiyle çoğu sanatçıya örnek olan Akalay'ın, aracının ön kısmında bulunan kırmızı güller dikkat çekti.

Gizemli aşkının aldığı kırmızı gülleri görenler ise, "Birce sonunda kendisine romantik sevgili buldu"& ; diye yorumlar yaptı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Birce Akalay yeni bir aşka yelken açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement