Bixby, 200 Ülkede Aktif Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Bixby, 200 Ülkede Aktif Oldu!

Bixby, 200 Ülkede Aktif Oldu!

Galaxy S8 ailesiyle birlikte şirketin yeni sesli asistanı Bixby de tanıtılmıştı.

22.08.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galaxy S8 ailesiyle birlikte şirketin yeni sesli asistanı Bixby de tanıtılmıştı. Hatta şirket bu sesli asistana öylesine önem veriyor ki, Galaxy S8 ailesinde sadece Bixby için atanmış bir de tuş yer alıyor.

Yeni modeller satışta çıktığında tam olarak hazır olmayan Bixby, nihayet hayata geçti ve 200 ülkede şu an kullanılabilir durumda!

Şimdilik sadece İngilizce ve Korece

Bixby sesli asistan şimdilik sadece İngilizce ve Korece olarak kullanılabiliyor. Ancak Galaxy S8 lansmanında Türkçe desteğinin yıl başı gibi gelebileceği söylenmişti.

Tahmin edebileceğiniz üzere sesli komutlarla hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmış sesli asistan, bazı gelişmiş özelliklere de sahip. Örneğin daha önceden "iyi geceler" komutunu ayarlayarak, bu komutu verdiğinizde telefonun otomatik olarak rahatsız etme moduna geçmesi, alarmı kurması ve bununla beraber farklı işlevler yapabilmesi mümkün.

Bixby, 200 Ülkede Aktif Oldu!

Yapılan açıklamaya göre Bixby, daha kompleks görevlerin de üstesinden gelebiliyor. Örneğin, "Az önce çektğim fotoğrafı Ahmet"e gönder" komutunu söylediğinizde, kişi listesinden Ahmet"e fotoğraf gönderilebiliyor.

Şu anda sadece Galaxy S8 ailesi için kullanılabilen Bixby"nin önümüzdeki günlerde farklı cihazlara gelme ihtimali de var.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Bixby, 200 Ülkede Aktif Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement