Brezilyalı Kalecinin Sol Elindeki 6 Parmak, Görenleri Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Brezilyalı Kalecinin Sol Elindeki 6 Parmak, Görenleri Şaşırttı

Brezilyalı kaleci Edson Pereira Lisboa'nın sol elindeki 6 parmak görenleri şaşırttı. Lisboa, "Özel eldiven kullanmıyorum. Ellerimin büyüklüğü normal." dedi.

15.11.2017 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da ABC Futebol forması giyen kaleci Edson Pereira Lisboa'nın 11 parmağı olması görenleri şaşkına çevirdi.

Sol elinde 6 parmak olan Lisboa'nın baş parmağında iki parmak olması ilginç bir görüntü oluşturuyor. 32 yaşındaki kalecinin genetik bir rahatsızlık olan polidaktili bulunması nedeniyle böyle bir durum oluştuğu öğrenildi. Brezilya basınına konuşan tecrübeli kaleci, "Birçok kişi özel eldiven kullanıp kullanmadığımı soruyor ancak öyle bir şey yok. Ellerimin büyüklüğü normal" dedi.

"İNSANLAR ÇOK ŞAKA YAPIYOR"

Bu durumun kendisine avantaj sağlamadığını söyleyen Lisboa, "İnsanlar çok şaka yapıyor. Zor pozisyonlarda avantajlı olduğumu söylüyorlar. Bazen manikür için fazla para verip vermediğimi soruyorlar" ifadelerini kullandı. Çocukluğunda bir doktorun parmağını kesmeyi önerdiğini söyleyen Lisboa, annesinin bu teklifi reddetiğini belirtti.

ESKİ HOCASI TITE'YDİ

Kariyerine Atletico Mineiro formasıyla başlayan Lisboa, ilk kez 2005 yılında profesyonel oldu. Şimdilerde Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü olan Tite, o dönem Mineiro'nun teknik direktörüydü.

Brezilyalı Kalecinin Sol Elindeki 6 Parmak, Görenleri Şaşırttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Brezilyalı Kalecinin Sol Elindeki 6 Parmak, Görenleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement