Beyaz Saçlı Doğan Kız Görenleri Hayrete Düşürüyor - Son Dakika
Dünya

Beyaz Saçlı Doğan Kız Görenleri Hayrete Düşürüyor

Beyaz Saçlı Doğan Kız Görenleri Hayrete Düşürüyor

Kuzey Carolina'lı küçük Milianna, tıpkı annesinde de olduğu gibi beyaz saçlı olarak doğdu.

10.11.2016 18:03  Güncelleme: 18:08

Bir ailenin üç kuşağında da aynı hastalığa rastlamak ne kadar mümkün? Küçük Millianna'nın annesi, anneannesi ve büyük büyük annesi de aynı genetik özellikle doğdu. İşte o eşsiz hastalık...

SAÇTAKİ PİGMENTLERİ EKSİLTİYOR

Kuzey Carolina'lı küçük Milianna, tıpkı annesinde de olduğu gibi beyaz saçlı olarak doğdu. Şimdi 18 aylık olan Millianna, kıvırcık ve siyah-beyaz saçlarıyla muhteşem gözüküyor.

Beyaz saçın oluşma nedeni, poliozis adı verilen hastalıktan kaynaklanıyor. Bu hastalık, saçtaki ve derideki renk pigmentlerini eksilterek beyazlamaya neden oluyor.

Millianna'nın annesi, anneannesi ve büyük büyük anneannesinde de aynı genetik hastalıktan var. Ama bu genetik hastalığın ne zamana dayandığını bilmiyorlar. Çünkü Millianna'nın büyük büyük anneanesi bir aile tarafından evlatlık alınmış ve gerçek ailesini hiç tanımamış.

KIZ KARDEŞLERİNDE YOK

Küçük kızın annesi Brianna, kızında da bu muhteşem hastalığın olmasını çok istediğini ama kendi kız kardeşinde olmadığı için Millianna doğmadan anlayamadığını söylüyor.
Doğduğu an onu kucağına aldığında beyaz saçlarını fark eden Brianna, inanılmaz mutlu olmuş.

Brienna büyüme çağındayken insanların kötü yorumlarıyla karşılaştığını ancak kendisini ve görüntüsünü severek büyümeyi öğrendiğini söylüyor.

Saçlarını çok seven ve bu eşsiz görünümü bir hediye olarak gören Brianna, kızı Millianna'nın da aynı şekilde hissetmesi için elinden geleni yapacağa benziyor.

Son Dakika Dünya Beyaz Saçlı Doğan Kız Görenleri Hayrete Düşürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement