Bursa'da 3 Günlük Bebek, Beşiğinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 3 Günlük Bebek, Beşiğinde Ölü Bulundu

Bursa'da 3 günlük bebek, beşiğinde ölü bulunduBursa'da yeni doğan bebeğini emzirip beşiğe koyan Suriyeli anne Racid Abara (25) sabah uyandığında çocuğunun cansız bedeni ile karşılaştı.

17.04.2019 16:42

Bursa'da 3 günlük bebek, beşiğinde ölü bulundu

Bursa'da yeni doğan bebeğini emzirip beşiğe koyan Suriyeli anne Racid Abara (25) sabah uyandığında çocuğunun cansız bedeni ile karşılaştı. Anne Racid Abara, sinir krizi geçirirken yeni doğan bebeğin cesedi Bursa Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Geçit Mahallesi Akarca sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yeni doğan bebeğini emzirip beşiğe koyan anne Racid Abara (25) yatak odasına giderek uyudu. Sabah uyandığında bebeğini kucağına alan anne Racid Abara (25), bebeğinin nefes almadığını fark ederek çığlık attı. Çığlık sesine uyanan baba Sadi Hilal (32), çocuğunun hayatını kaybettiğini anlayınca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine yapılan incelemenin ardından minik bebeğin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Bursa Adli Tıp morguna kaldırıldı. Ardından anne Racid Abara ve baba Sadi Hilal'in ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyette ifade veren Anne Racid Abara, Dün gece bebeğimi emzirdikten, sonra beşiğe koydum. Sabah bebeğimin ağlama sesine uyanırdım, bu sabah ağlamayınca yatağımdan kalkıp baktığımda hareketsiz bir şekilde yattığını gördüm. Kucağıma aldığımda nefes almadığını gördüm ve ondan sonrasını hatırlamıyorum dediği öğrenildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Bursa\'da 3 Günlük Bebek, Beşiğinde Ölü Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 3 Günlük Bebek, Beşiğinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement