Bursa-Uyuşturucu Tacirlerinden Polisi Şaşırtma Numarası -Hd - Son Dakika
Güncel

Bursa-Uyuşturucu Tacirlerinden Polisi Şaşırtma Numarası -Hd

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi.

28.04.2018 17:28

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adres şaşırtmak amacıyla evlerden bazılarına aynı kapı numarasını verdikleri ortaya çıktı. Merkez Osmangazi ilçesinde 9 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen narkotik ekipleri bazı kapılarda aynı kapı numarasının olduğunu belirledi. Zehir tacirlerinin olası bir polis baskınında adres şaşırtmak amacıyla birçok eve aynı kapı numarasını vererek önlem almaya çalıştığını gören ekipler bu oyuna gelmedi. Polis savcılıktan alınan arama kararları ile tespit edilen adreslere girerek uyuşturucu madde aradı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve kullanmak için uyuşturucu madde bulundurdukları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alndı. Şüphelilere ait ev ve araçlarla üzerlerinde yapılan aramalarda 110 gram metamfetamin, 120 adet ecstasy tablet, 20 gram sentetik kannabinoid, 7 adet satışa hazır çıkı halinde paketlenmiş toplam 15 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan D.A. ve T.C. hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmaktan adli işlem yapılırken, E.A, T.D, G.Ö, E.K, Ç.K. ve T.K. ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Bursa-Uyuşturucu Tacirlerinden Polisi Şaşırtma Numarası -Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Uyuşturucu Tacirlerinden Polisi Şaşırtma Numarası -Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement