Çağla Şıkel, "Göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı - Son Dakika
Magazin

Çağla Şıkel, "Göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

Manken Çağla Şıkel'in, kendisi için "Sen önce 70 milyona göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto'ya uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından tazminat davası açtığı öğrenildi.

24.11.2019 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Arto arasındaki kriz giderek büyüyor. Arto'nunmini etekli videosuna "Sen önce 70 milyona göğüslerini göstermemeyi öğret" dediği ünlü mankenden bir flaş hamle daha geldi.

1 MİLYONLUK TAZMİNAT

YouTube kanalında mini etekle mini etekle nasıl oturulup kalkılması gerektiğiyle alakalı video çeken Çağla Şıkel'e şarkıcı Arto'dan tartışma yaratan bir yorum gelmişti. Arto sosyal medya hesabından ünlü manken için "Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret" sözlerini söylemişti. Şıkel'ın kendisiyle alakalı edepsiz konuşmalar yaptığını ileri sürdüğü Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açtığı öğrenildi.

Çağla Şıkel,

NE OLMUŞTU?

Mankenliğin yanı sıra uzun bir süredir YouTube kanalı üzerinden içerik üreten Çağla Şıkel, son olarak "Mini etekle oturma ve kalkma" başlıklı bir video yayınladı. Arto ise yıllar önce çıktığı defilede göğüsleri açılan Şıkel'in fotoğrafına "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda göğüslerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin. Bir de bunlar bize oturup kalkma dersleri verir. Bu mankenimiz birçok defilede, vücudunu net olarak gösteren defilelerde çıkmıştır" diyerek tepki göstermişti.

Çağla Şıkel,

Arto'nun bu sözleri sonrası harekete geçen Çağla Şıkel ise avukatı Bükçün Canatik aracılığıyla Arto'nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Şıkel'in isteğini kabul ederek Arto'nun 3 ay süreyle Şıkel'e yaklaşmamasına karar verdi.

Çağla Şıkel,
Çağla Şıkel, "Göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto\'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

Son Dakika Magazin Çağla Şıkel, 'Göğüslerini göstermemeyi öğret' diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ülkü: Arto haklı. 23 5 Yanıtla
  • Dogru adlm : Ya sadece 1 milyoncukmu arto icin cuzi bir para oda her yerini gosterse bile kazanamaz bu parayl 6 1 Yanıtla
  • Adam HAKLI: Arto az bile söylemiş adab-ı muaşereti öğretmeye çalışan insanlara bak. 2 3 Yanıtla
  • Vatandaş: Vaybe tostuçya bak oturup kalkma adabı öğretiyo valla bu millete herşey hak abi 2 2 Yanıtla
  • Birisi: Al birini vur ötekine 3 1 Yanıtla
  • MAĞDUR: MİNİK FİNO O ANDAN SONRA SON NEFESİ VERMİŞ ZATEN KUSTUĞU ANDA SANSÜRLENMİŞ 2 1 Yanıtla
  • Pinar: Dogruyu söyleyen, dukuz köyden kovulur. Sana o parayi kazandircak hukukcu tanimiyorum! 2 0 Yanıtla
  • Para para : Bu birmilyon tl başkan almıştı ondan öğrenmiş heralde yada parayı bilmiyor bu kadın 0 0 Yanıtla

Advertisement