Çanakkale Bayramiç'te Kuduz Alarmı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Bayramiç'te Kuduz Alarmı

Bayramiç'te kuduz alarmıÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Azeri asıllı 42 yaşındaki Rauf Ahmedov, baş ağrısı ve kollarında uyuşma nedeniyle tedavi için Bayramiç Devlet Hastanesine gitti.

18.08.2018 17:26

Bayramiç'te kuduz alarmı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Azeri asıllı 42 yaşındaki Rauf Ahmedov, baş ağrısı ve kollarında uyuşma nedeniyle tedavi için Bayramiç Devlet Hastanesine gitti. Ağrıları artan Rauf Ahmedov'a, sevk edildiği Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde kuduz teşhisi konuldu.

Azerbaycan'dan Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine akrabalarının yanına gelen ve 3 aydır ilçedeki domates tarlalarında mevsimlik işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Rauf Ahmedov, bir hafta önce baş ağrısı ve kollarında uyuşma nedeniyle Bayramiç Devlet Hastanesi Acil Servisine gitti. Burada tedavisi sırasında ağrıları artan Rauf Ahmedov, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine sevk edildi. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde tetkik ve incelemelerin yanı sıra tedavisi yapılan Azeri asıllı Rauf Ahmedov'a kuduz teşhisi konuldu.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edilen Rauf Ahmedov, burada karantina altına alındı. Bitkisel hayata girdiği belirtilen Rauf Ahmedov'a Azerbaycan'da bir köpeğin ısırması sonucu kuduz teşhisi konulduğu ileri sürüldü. Rauf Ahmedov'un 12 Ağustos günü tedavi için gittiği Bayramiç Devlet Hastanesi ile sevk edildiği Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil servis'te görevli sağlık ekiplerine kuduz aşısı yapıldı. Rauf Ahmedov'un Bayramiç Devlet Hastanesinden Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine sevk edildiği ambulans'la aynı gün taşınan diğer hastalarda tek tek tespit edilerek kuduz aşıları yapılmaya başlandı. Rauf Ahmedov'un aynı evde kaldığı 10 yakını da Bayramiç Devlet Hastanesine getirilerek, kuduz aşıları yapıldı.

Öte yandan, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde karantina altında bulunan Azeri asıllı Rauf Ahmedov'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Çanakkale Bayramiç\'te Kuduz Alarmı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Bayramiç'te Kuduz Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement