Çatıda Mahsur Kalan Kargayı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Çatıda Mahsur Kalan Kargayı İtfaiye Kurtardı

Çatıda Mahsur Kalan Kargayı İtfaiye Kurtardı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir binanın çatısında mahsur kalan kargayı itfaiye kurtardı.

25.06.2015 17:59

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir binanın çatısında mahsur kalan kargayı itfaiye kurtardı.

Sunguroğlu Mahallesi Lise caddesinde bir binanın çatısında bir karganın kanadından asılı kaldığını ve kendini kurtaramadığını fark eden vatandaşlar, durumu Sungurlu Belediyesi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Binaların arasının dar olması sebebi ile itfaiye aracı binaların arasına giremezken, bir itfaiye personeli binanın çatısına çıktı. Zaman zaman kargaların saldırmaya çalıştığı itfaiye personeli kendi canı pahasına kargayı kurtarmayı başardı. Çatı kiremitlerinin arasında ayağı kırıldığı tahmin edilen karga itfaiye ekipleri tarafından veterinere götürüldü.

Kargayı binanın önünde çırpınırken gördüklerini ve hemen itfaiyeye haber verdiklerini söyleyen arasta esnaflarından Mehmet Aşut, "Yoldan geçerken karganın çırpındığını gördük. Hayvan sever bir insan olarak belediyeyi aradık ve itfaiye ekipleri geldi. Allah razı olsun" diye konuştu.

İtfaiye ekipleri ise bu tür ihbarları canlının türü ne olursa olsun bir insan mahsur kalmış gibi en ciddi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatıda Mahsur Kalan Kargayı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement