Ceylanpınar'da İnşaatı Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da İnşaatı Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor

Ceylanpınar\'da İnşaatı Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Bahçelievler Mahallesinde inşaatı devam eden Hacı Bekir Camiye, hayırseverlerden yardım bekleniyor.

20.07.2015 16:27

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Bahçelievler Mahallesinde inşaatı devam eden Hacı Bekir Camiye, hayırseverlerden yardım bekleniyor.

Ceylanpınar Bahçelievler Mahallesinde inşaatı devam eden Hacı Bekir Camiinin büyük bir bölümünü tamamlayan Mehmet Emin Yıldırım adlı hayırsever, caminin ibadete açılması için diğer hayırseverlerin de el uzatmasını istediklerini söyledi. Cami inşaatıyla ilgili bilgi veren Mehmet Emin Yıldırım, "Biz aile olarak camimizi bu duruma getirdik, ancak yardım etmek isteyen hayırseverlerin de desteklerini almak istiyoruz. Camimizin halı, dış badana, ışıklandırma, bahçe düzenlemesi, minare, ses sistemi ve korkuluk gibi eksikleri kaldı. Hayırsever vatandaşlarımız, bu saydıklarımız eksiklikleri kendi alanlarına göre yapmak, camimize yardımcı olmak isteyene sizin aracılığınızla sesimizi duyurmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, camiye nakit yardımı yapmak isteyen hayırseverlerin 0.542.548 0468 nolu telefonla iletişime geçebilecekleri belirtildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da İnşaatı Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement